Download hem nu: de nieuwe app van Den Haag FM

Fris, overzichtelijk en nieuws uit alle wijken

Den Haag FM heeft een nieuwe site en app. Hierop kun je het nieuws uit alle stadsdelen en wijken lezen. Verder zijn de site en app toegankelijker dan de eerdere versies.

De homepage heeft een slider zoals je deze ook op Instagram Stories ziet. Dat maakt onze site ook een beetje interactief.

Verder zie je veel nieuwsartikelen, de meest gelezen artikelen, het weer, je kunt een briljante vraag indienen voor de rubriek Haagse Vragen en de laatste berichten over onze programmering. Daaronder zie je een apart blok voor de populaire video’s van Pim met zijn Straatvraag. Daaronder gaan de nieuwsartikelen weer door.

Nieuws per stadsdeel en wijk

Bovenin zie je een overzichtelijk menu, met nieuws. In het submenu kun je jouw stadsdeel aanklikken. Onder elk stadsdeel opent een nieuwe pagina met het laatste nieuws uit alle wijken. Hiermee is Den Haag FM als lokale omroep dus lokaler dan ooit.

Verder zie je in het menu ook de kopjes voor radio, tv, podcast en gemist. Als je deze aanklikt, verschijnt o.a. de radioprogrammering, tv-programmering, onze acht podcasts die we als omroep aanbieden en je ziet dat uitzending gemist een nieuw jasje heeft gekregen. Bij radio en tv kan je ook naar aparte programmapagina’s.

Download voor iOS (iPhone en iPad)

Download voor Android