Aandacht in Mediamix voor het Smart City stadscongres Rijswijk

DEN HAAG - null
Zondagavond in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM aandacht voor het Smart City stadscongres van de Gemeente Rijswijk.
Woensdag 4 december organiseert de gemeente Rijswijk een stadscongres met als onderwerp: ‘Welke ontwikkelingen en mogelijkheden biedt ‘Smart City’ ons voor het leven en werken in onze stad?’.
Nu gaat Smart City natuurlijk verder dan alleen de gemeente Rijswijk. Ook in Den Haag zijn de ontwikkelingen rond het Smart City netwerk inmiddels zichtbaar. Denk hierbij aan de slimme lantaarnpalen op de Scheveningse boulevard. Een aantal doet ook al dienst als oplaadpaal voor de electrische auto. Omdat Smart City projecten over de stadsgrenzen heengaan, gaan we in Mediamix in gesprek met de strategisch manager van de gemeente Rijswijk, mevrouw Ilonka Nagy.
Mediamix is een populair wetenschappelijk programma over communicatie in de breedste zin des woords. Het programma wordt elke zondagavond tussen 21.00 en 22.00 gepresenteerd door Wim Zonderland, met bijdragen van Peter Steggerda, Kees Rooke en Marco Baaij.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!