En dat is 16: weer een automobilist tegen poller op Escamplaan geknald

DEN HAAG - Binnen twee weken zijn er op de Escamplaan al zestien automobilisten tegen de poller geknald. Sinds 7 juni is de Escamplaan, naast het HagaZiekenhuis, geen doorgaande weg meer. Er is een busbaan aangelegd waardoor automobilisten er niet meer door kunnen. Er staan verkeersborden om het verkeer te waarschuwen, maar dat blijkt vooralsnog niet echt te helpen.
Ook afgelopen zaterdag was het weer raak: twee auto's knalden op de poller. Vooralsnog zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd en blijft het vooral bij blikschade. Door de botsingen moest de poller ook al meerdere keren gerepareerd worden. Ook maandag vielen er geen gewonden, aldus nieuwssite Regio15.
Wie naar het HagaZiekenhuis moet kan gebruikmaken van de gloednieuwe parkeergarage. Via de kruising Dedemsvaartweg/ Houtwijklaan en de Escamplaan kunnen bezoekers naar de Spoed Eisende Hulp (SEH), de huisartsenpost, de spoedapotheek, de Kiss + Ride en de nieuwe parkeergarage.
De garage kan je ook inrijden via de Leyweg. De garage uit kan alleen via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan.

De poller op Twitter

Inmiddels heeft iemand ook een Twitteraccount aangemaakt voor de poller.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!