Extra verkeersborden op Escamplaan om te waarschuwen voor pollers

DEN HAAG - De gemeente gaat extra verkeersborden plaatsen op de Escamplaan om te waarschuwen voor de pollers. Sinds 7 juni is de weg, naast het HagaZiekenhuis, geen doorgaande weg meer. Er is een busbaan aangelegd en er zijn pollers om het doorgaande verkeer tegen te houden. Maar niet iedereen heeft dat door. Inmiddels zijn er al zestien auto's op de poller geknald.
Zo botsten zaterdag twee auto's tegen de omhoog komende poller. En ook maandag was het weer raak. Verkeersborden die waarschuwen voor de nieuwe verkeerssituatie lijken niet te helpen.
Daarom gaat de gemeente nog meer borden neerzetten op meerdere plaatsen, laat de woordvoerder van wethouder Van Asten weten. Waar ze precies komen te staan en wat er op staat is nog niet duidelijk, er wordt nu hard aan gewerkt, aldus de gemeente.

HagaZiekenhuis

Wie naar het HagaZiekenhuis moet kan gebruikmaken van de gloednieuwe parkeergarage. Via de kruising Dedemsvaartweg/ Houtwijklaan en de Escamplaan kunnen bezoekers naar de Spoed Eisende Hulp (SEH), de huisartsenpost, de spoedapotheek, de Kiss + Ride en de nieuwe parkeergarage.
De garage kan je ook inrijden via de Leyweg. De garage uit kan alleen via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!