Stadsgesprek overlast Scheveningen live op Den Haag FM

File Zwolsestraat Scheveningen.
File Zwolsestraat Scheveningen. © Ivar Lingen
DEN HAAG - Intimidatie op de boulevard, racende auto's, files en vooral te veel drukte. De overlast op Scheveningen is bewoners van de badplaats al tijden een doorn in het oog. In het stadsgesprek gaan ondernemers, bewoners en politici in gesprek over de overlast in de badplaats. Den Haag FM zendt het stadsgesprek vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur live uit.
In het stadsgesprek wordt gesproken over hoe de overlast deze zomer en in de toekomst voorkomen kan worden. Presentatoren Tjeerd Spoor en Lot van Bree gaan daarvoor in gesprek met bewoners, ondernemers en politici. Pim Markering is op Scheveningen om de mening op straat te peilen.
Vorige zomer was de overlast op Scheveningen enorm. Bewoners konden vanwege de verkeersdrukte op sommige dagen hun wijk niet meer in of uit. Ook was er sprake van straatintimidatie, werd er illegaal gekampeerd en waren er straatraces. Bewoners konden bij de Omroep West Ideeënbus Overlast Scheveningen suggesties doorgeven om de problemen aan te pakken. In totaal kreeg wethouder Anne Mulder (VVD) 1.700 suggesties.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!