Net gerepareerde poller aan gort gereden op Escamplaan

DEN HAAG - De poller op de Escamplaan was maandagmiddag net gerepareerd door de 23ste automobilist die er tegenaan was gereden, toen nummer 24 er op knalde. Deze keer geen kleine beschadiging, de poller is helemaal uit de grond getrokken.
Hoewel de meeste automobilisten klem komen te zitten op de poller, heeft de oudere bestuurder wellicht iets harder gereden. De poller is er helemaal uitgereden en de auto staat een paar meter verder in de berm. De man staat geschrokken bij zijn auto.
Op foto's van nieuwssite Regio15 is te zien dat er auto-onderdelen zoals een nummerbord op de weg liggen. De bumper aan de voorkant van de auto is helemaal kapot en de airbag aan de bestuurderskant is uitgeklapt.
Auto knalt op poller
Auto knalt op poller
Foto's: Regio15
Sinds 7 juni is er een bussluis op de Escamplaan waardoor automobilisten niet meer door mogen rijden. Alleen ambulances en bussen mogen er komen. Om automobilisten tegen te houden zijn er pollers in de grond geplaatst.
Extra verkeersborden
Verkeersborden die er staan om automobilisten te helpen hebben tot nu toe geen zin gehad. Daarom heeft de gemeente gezegde binnenkort extra borden te plaatsen om automobilisten te waarschuwen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!