Martin van Rijn in Spuigasten

Staatssecretaris Martin van Rijn
Staatssecretaris Martin van Rijn
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdagochtend Martin van Rijn te gast.
Op 17 maart ging Nederland naar de stembus. Bij de kabinetsformatie staat wonen hoog op de politieke agenda. Woningcorporatie Aedes heeft samen met 33 partners de Actieagenda Wonen opgesteld, die het nieuwe kabinet zo in het regeerakkoord kan opnemen.
Iedereen in Nederland moet in een huis kunnen wonen waarin hij of zij zich thuis voelt. Om daar flinke stappen in te maken, bevat de Actieagenda Wonen plannen voor de komende tien jaar. Hoe zien die plannen eruit? En wat betekenen ze voor de stad Den Haag? Aedes-voorzitter Martin van Rijn is te gast in Spuigasten.

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!