Van Den Haag rechtstreeks met de trein naar Venetië, Praag, Milaan en drie andere steden

Foto ter illustratie: PXHere
Foto ter illustratie: PXHere
DEN HAAG - Op Den Haag Hollands Spoor kan je vanaf 15 oktober met een nachttrein naar Praag, Venetië, Milaan, Inssbruck, Verona en Wenen reizen. De nachttrein gaat twee keer per week rijden, er zijn 700 bedden aan boord.
Het is een duurzaam alternatief voor vliegen, dat door corona populairder is geworden, aldus GreenCityTrip.nl van reisorganisatie Flywise. Daarom gaat de organisatie de concurrentie aan met de luchtvaart.
'Als city-tripper kun je in de avond vertrekken en de volgende ochtend kom je uitgerust aan op de bestemming: in hartje centrum, zonder wachtrijen op luchthavens. Je hebt slapend "gewerkt" aan het milieu', aldus GreenCityTrip.
Stedentrip
'Met deze stap lopen wij als reisorganisatie voorop om de reiziger nog meer verantwoord te laten reizen. Met onze eigen trein bieden we stedentrips aan naar fantastische Europese steden, inclusief een hotel op bestemming', zegt mede-eigenaar Maarten Bastian. En de trein blijft staan op bestemming, zodat je gegarandeerd terug kan reizen naar Nederland.
De trein vertrekt ook uit Breda en Rotterdam en stopt na Den Haag nog in Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!