Succescoach Sarina Wiegman eerste gast in nieuw seizoen College Tour

sarina wiegman foto KNVB Media
sarina wiegman foto KNVB Media
DEN HAAG - Sarina Wiegman, de bondscoach van het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal, is de eerste gast in een nieuw seizoen van het tv-programma College Tour. De uitzending wordt volgende week vrijdag opgenomen in Stadio Galgewaard in Utrecht en zal 31 augustus te zien zijn op NPO2.
Op de dag van de tv-opnames sluit Wiegman haar periode als bondscoach van de Oranje Leeuwinnen af, ze gaat aan de slag als bondscoach bij het vrouwenvoetbalelftal van Engeland.
Wiegman was sinds 2017 bondcoach van de Oranjevrouwen. Onder haar leiding werd het elftal in 2017 Europees Kampioen, twee jaar later eindigde het team als tweede op het WK. Bij de Olympische Spelen in Tokio kwam men tot de kwartfinales.
In het programma kunnen studenten, onder leiding van presentator Twan Huys, vragen stellen aan de gast. Voor studenten is het nog mogelijk om bij de opname met Wiegman te zijn.
De uitzending van College Tour met Sarina Wiegman is dinsdag 31 augustus om 20.35 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO2.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!