Het is weer raak: auto nummer 25 botst op poller Escamplaan

Borden op de Escamplaan
Borden op de Escamplaan
DEN HAAG - Het was twee maanden rustig op de Escamplaan, maar vrijdagmiddag is er weer een auto tegen de poller gebotst. De teller staat daarmee op 25. Dat blijkt uit foto's die nieuwssite Regio15 kreeg.
Ondanks grote borden en verkeersregelaars zijn er nog steeds automobilisten die op de poller afrijden. Zo zag een verslaggever van Den Haag FM vrijdagochtend drie auto's vlak achter elkaar keren op de weg.
Volgens de gemeente stond de verkeersregelaar druk te zwaaien en te gillen naar de auto die achter een bus reed. Maar het heeft niet geholpen, de automobilist rijdt toch gewoon door en raakt de poller.
Verkeersregelaars
De woordvoerder van wethouder Robert van Asten liet vrijdagochtend weten dat de verkeersregelaars zeker nog een week op de Escamplaan blijven. Door deze nieuwe botsing blijven ze nog wel wat langer. 'Ze blijven voorlopig zeker staan', zegt de woordvoerder.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!