Routes aangepast en andere vertrektijden, zomerdienstregeling HTM is voorbij

Den Haag Centraal
Den Haag Centraal © HTM
DEN HAAG - De zomerdienstregeling van vervoerder HTM is voorbij en dat betekent dat vertrektijden van bus en tram zijn gewijzigd. Alle aanpassingen zijn te vinden op htm.nl. Daarnaast zijn er aanpassingen in de routes van tram 34 en buslijnen 23, 26 en 28. De nachtbussen (N1 tot en met N6) rijden voorlopig nog niet.
Tram 34 rijdt vanaf vandaag weer van Zoetermeer Lansingerland via station Den Haag Centraal en het centrum naar het De Savornin Lohmanplein.
Bus 23 rijdt niet meer de verlengde route naar Kijkduin, deze lijn volgt weer haar gebruikelijke route: van Scheveningen Noord naar het Colijnplein. Volgende zomer moet de bus ook weer Kijkduin aandoen op haar route.
Bus 26 en 28 rijden een nieuwe route, dat komt door langdurende werkzaamheden in de Melkwegstraat. Beide buslijnen rijden vanaf Voorburg Station via de Regulusweg en de Zonweg.
In de richting van Den Haag Kijkduin en Zuiderstrand vervallen de haltes Maanweg en Saturnusweg. In de richting van station Voorburg komen de haltes Melkwegstraat, Saturnusweg en Maanweg te vervallen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!