Ruim 70 bands treden op in het eerste weekend van oktober bij muziekfestival Sniester

DEN HAAG - Het muziekfestival Sniester gaat in oktober definitief door. In twee dagen tijd zullen ruim 70 bands optreden in het Popdistrict. 'Na het muzikale vacuüm van 2020 gaat Sniester 2021 dan eindelijk echt gebeuren op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober.'
Voor haar programma heeft de organisatie dit jaar gekozen voor bands met hoge energie, harde gitaren en volop actie op het podium. 'Voor Sniester zal de live-reputatie van een band altijd leidend zijn, niet hun aantal instagramfollowers. De grote namen die er staan, zijn dus geen bands waar je net zo goed een cd van kunt opzetten. And So I Watch You From Afar, Dool, Black Box Revelation, je wil ze live meemaken.' Een ticket voor beide dagen kost 30 euro en men werkt met de CoronaCheckApp. Hier check je de complete line-up.
In samenwerking met popradar Den Haag is er ook ruimte voor muziek uit de stad zelf. Op zaterdag laat nieuw talent zich horen bij verschillende pop-up optredens op onverwachte plekken in de stad. Deze zijn gratis toegankelijk.
Sniester Junior
Op de zondagmiddag is de Grote Markt het toneel voor Sniester Junior voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. 'Op en rond de Grote Markt kunnen zij zich uitleven op graffiti, muziekinstrumenten, pizza bakken, cocktails shaken, de tattoo- en piercingbar en meer – terwijl hun ouders rustig kunnen uitbrakken op het terras.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!