Oud-wethouder Marnix Norder (PvdA) in Spuigasten

Marnix Norder
Marnix Norder © Steenvlinder
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is oud-wethouder Marnix Norder (PvdA) te gast.
Norder was tien jaar lang wethouder in Den Haag en hij was voorzitter van Aedes, de overkoepelende organisatie van woningcorporatie. Daarnaast is hij sinds 2014 mede-eigenaar van Steenvlinder, een onderneming die werkt aan betaalbaar wonen door particulieren te ondersteunen bij zelfbouw en transformatie van gebouwen.
Hoe kijkt Norder naar de formatie, het vertrek van minister Sigrid Kaag na het Afghanistan-debat en het vertrek van wethouder Bert van Alphen na een vernietigend rapport over de Haagse Energieacademie? En wat verwacht hij van Prinsjesdag? Wat zijn de wensen van Norder voor de woningmarkt?

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM (92.0 FM), op tv via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40) of via de Den Haag FM-app. Door de coronamaatregelen is het voorlopig niet mogelijk om de uitzending live bij te wonen in de centrale bibliotheek aan het Spui.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!