Vijf verdachten uit Den Haag en Zoetermeer opgepakt voor handel in harddrugs

DEN HAAG - Vijf verdachten uit Den Haag en Zoetermeer zijn dinsdag door de politie aangehouden. De vijf worden verdacht van het verhandelen van harddrugs. Alle verdachten zitten vast voor verhoor en worden vrijdag 1 oktober voorgeleid.
In juli van dit jaar werd een onderzoek opgestart nadat de politie signalen kreeg dat er in Zoetermeer harddrugs verhandeld zouden worden. Daarbij kwamen de verdachten uit Den Haag en Zoetermeer in beeld. De verdachten zouden verschillende auto's en een aantal panden als uitvalbasis voor hun praktijken gebruiken.
De verdachten, twee mannen van 33 jaar, een man van 43, en twee vrouwen van 30 en 31 jaar zijn dinsdagochtend vroeg in hun woning aangehouden. Daarna volgde doorzoekingen in drie woningen in Zoetermeer en een woning in Den Hoorn. Daarbij werden verdovende middelen en ruim 40.000 euro aan cashgeld gevonden. Vijf auto's, een motor en zes vuurwapens zijn in beslag genomen.
Foto's: Politie.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!