Drie mannen opgepakt voor mishandeling en bedreiging met vuurwapen

© Regio15
DEN HAAG - Drie verdachten zijn opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij een bedreiging met een vuurwapen en mishandeling aan de Van Ruysbroekstraat afgelopen weekend. Bij de aanhouding aan de Anna Bijnslaan vond de politie een vuurwapen.
Zaterdagavond kreeg de politie rond 21.00 uur een melding over twee personen die waren mishandeld en bedreigd in Moerwijk. De verdachten waren gevlucht, maar werden later aangehouden in de tuin van een woning aan de Anna Bijnslaan. Het gaat om drie mannen van 21, 22 en 25 uit Den Haag. In de tuin ontdekten agenten een vuurwapen.
Getuigen zeggen dat ze schoten hebben gehoord, maar op de locatie zijn geen sporen, zoals hulzen, gevonden. Waarschijnlijk was er sprake van een ruzie in de relationele sfeer.
Een verdachte nog vast
Alleen de 22-jarige Hagenaar zit nog vast. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee andere verdachten mochten naar huis, de 25-jarige man blijft wel verdachte in de zaak.
Foto: Regio15

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!