Speeltuin in Transvaal krijgt in het nieuwe jaar opknapbeurt

Speeltuin in Transvaal krijgt in het nieuwe jaar opknapbeurt
Speeltuin in Transvaal krijgt in het nieuwe jaar opknapbeurt © Den Haag FM
DEN HAAG - De speeltoestellen op het Ruth Firstplein in Transvaal worden in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar vervangen. Dat laat het stadsbestuur weten in antwoord op vragen van de Haagse PvdA. 'YEASS goed nieuws', reageert raadslid Janneke Holman enthousiast.
Buurtbewoners rond het plein gaven eerder aan dat ze wilden dat het speeltuintje zou worden opgeknapt. 'Ik kan mijn kinderen hier niet laten spelen omdat het super gevaarlijk is', vertelde een ouder eerder aan Den Haag FM. Doordat er jaren geen onderhoud werd gepleegd raakten de speeltoestellen meer vervallen.
Na vragen van de PvdA is er nu goed nieuws voor de gebruikers van de speeltoestellen. Het stadsbestuur onderschrijft nu dat de speeltuin toe is aan een opknapbeurt. 'De speeltoestellen worden op korte termijn nagelopen en zo nodig opgeknapt en de speeltuin krijgt een schoonmaakbeurt. '

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!