Politie controleert auto's bij Duindorp

Politie controleert auto's bij Duindorp
Politie controleert auto's bij Duindorp © Regio15
DEN HAAG - Agenten staan vrijdagmiddag bij de Houtrustweg bij Duindorp. Op foto's van nieuwssite Regio15 is te zien dat busjes en auto's worden gecontroleerd. Er staan meerdere politiebusjes bij de wijk.
De politie laat weten niks te kunnen zeggen over operationele zaken. 'Er zijn vanavond en vannacht veel collega's in dienst om te zorgen dat de jaarwisseling zo veilig mogelijk verloopt', aldus een woordvoerder.
Normaal gesproken zijn mensen in Duindorp en Scheveningen op oudejaarsdag druk met het bouwen van vreugdevuren. Maar voor de derde keer op rij zijn die afgelast. Begin december besloot burgemeester Van Zanen dat de vreugdevuren niet door mochten gaan vanwege het toenemende aantal besmettingen.
De organisaties baalden ontzettend dat hun hoogtepunt van het jaar niet door kon gaan. 'Waar eindigt dit nou een keer', zei bouwer Richard van der Harst eerder bij Haags Bakkie.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!