Illegaal feest op de Hobbemastraat: bezoekers krijgen allemaal bekeuring

Illegaal feest Hobbemastraat coronamaatregelen
Illegaal feest Hobbemastraat coronamaatregelen
DEN HAAG - null
Zo'n 130 mensen die een bezoek brachten aan een club aan de Hobbemastraat hebben hun (illegale) feestje duur moeten bekopen. Meerdere agenten stonden zaterdagavond op de stoep om de club te ontruimen en alle aanwezigen op de bon te slingeren. Ze hadden zich namelijk niet aan de coronamaatregelen gehouden. Door:
Volgens de maatregelen die tot en met zondag 05.00 uur 's ochtends van kracht waren, moest de horeca na 20.00 uur de deuren sluiten. Toen agenten de melding kregen dat er rond 22.00 uur nog een grote groep mensen aanwezig was in club 'El Matador', rukten ze snel uit. Agenten verzamelden zich voor de ingang van het pand en hebben de feestgangers een voor een naar buiten gebracht. Bij iedere bezoeker werd een foto gemaakt van het identiteitsbewijs. Voor alle bezoekers wordt nu een proces-verbaal opgemaakt. Rond 23.00 uur was de club leeg en waren de laatste bezoekers huiswaarts gegaan.
Flinke boete voor eigenaar
De eigenaar van de club kan een flinke boete verwachten voor het niet naleven van de coronamaatregelen, maar hoe hoog die precies zal zijn, kan de politie nog niet zeggen. De eigenaar van de club was zondagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!