Studentencomplex Asstraat ontruimd na brand in kelderbox

asstraat
asstraat
DEN HAAG - null
De bewoners van een studentencomplex aan de Asstraat in Molenwijk hebben woensdagmiddag hun woning moeten verlaten na een brand. De bewoners werden enige tijd opgevangen in een gehalteerde tram. De Rijswijkseweg, tussen de Draaistraat en de Laakkade, was enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer naar het centrum. Rond kwart voor twee was in de kelderbox van het studentencomplex brand ontstaan,
. Deze was snel onder controle. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. https://twitter.com/Brandweer_HGL/status/1473652361717596160 Omdat er bij de brand veel rook was vrijgekomen zijn meerdere eenheden ingezet om 45 woonunits te ontruimen. Het pand wordt geventileerd voor de bewoners kunnen terugkeren en er is controle op de aanwezigheid van koolmonoxide. Er zijn geen gewonden gevallen. Rond 16.00 uur werd bekend dat de woningen weer zijn vrijgegeven waardoor bewoners terug naar binnen kunnen.
Topfoto: Regio 15

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!