Wethouders Martijn Balster (PvdA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) in Spuigasten over 'doorbraakplan'

Arjen Kapteijns (GroenLinks) en Martijn Balster (PvdA) | Foto's: Martijn Beekman
Arjen Kapteijns (GroenLinks) en Martijn Balster (PvdA) | Foto's: Martijn Beekman
DEN HAAG - null
In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn de wethouders Martijn Balster (PvdA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) te gast over het doorbraakplan. Den Haag gaat de komende tijd zorgen voor vierhonderd extra woningen voor statushouders en zorgdoelgroepen, zoals ex-daklozen, mensen met een psychiatrische achtergrond of tienermoeders. Het gaat onder meer om tijdelijke woningen op braakliggende terreinen of woonplekken in gemeentelijke panden die leegstaan. Het 'Doorbraakplan' moet ervoor zorgen dat mensen die acuut een woning nodig hebben worden geholpen, zonder dat dit leidt tot langere wachtlijsten voor 'gewone' woningzoekenden. De wethouders Martijn Balster (PvdA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) geven in Spuigasten uitleg over de plannen.

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in de studio vanuit de centrale bibliotheek aan het Spui. Volg het live op de radio via Den Haag FM (92.0 FM), op tv via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40) of via de Den Haag FM-app.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!