The Hague Royals verliest in Den Bosch: 102-70

Den Bosch Heroes - The Hague Royals
Den Bosch Heroes - The Hague Royals © FOTO: Robert Verboon
DEN HAAG - null
In een wedstrijd, wat nooit écht een wedstrijd werd, heeft The Hague Royals een zware nederlaag moeten incasseren in- en tegen Den Bosch. Drie minuten konden de Hagenaren de topploeg uit Den Bosch bijbenen waarna zij de Bosschenaren uit het oog verloren: 102-70. De Maaspoort, thuishaven van Heroes Den Bosch, was goed gevuld en er hing dan ook een prima sfeer in de
Home of Basketball
. The Hague Royals waren hier toch zichtbaar van onder de indruk. Na amper drie minuten spelen liepen de mannen uit Den Bosch simpel weg en sloten het eerste kwart af met vijftien punten verschil: 25-10. Een schande? Absoluut niet, de 16-voudig Nederlands kampioen en de succesvolste club in de Nederlandse basketbalgeschiedenis, presteert in Europa uitstekend en is bovendien de absolute titelfavoriet. Spelen tegen een tegenstander van dit kaliber is voor de mannen van coach Samson dan ook bijzonder leerzaam. Coach Erik Braal beschikt over een geweldige selectie met bijvoorbeeld 71-voudig Nederlands international Mohamed Kherrazi die vanaf de bank kwam. [caption id="attachment_852246" align="alignnone" width="980"]

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!