Slachtoffer dodelijke tramaanrijding is Poolse man

Rijswijkse Landingslaan
Rijswijkse Landingslaan © Regio15
DEN HAAG - null
De man die maandagavond in Ypenburg overleed nadat hij vermoedelijk voor een tram is geduwd, is een 39-jarige man met Poolse nationaliteit. Dat meldt de politie woensdag. Eerder werd al bekend dat het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had. Door:
Een stapel bloemen bij de tramhalte op de Rijswijkse Landingslaan herinnert woensdag nog aan de aanrijding. Volgens ooggetuigen werd de man door drie jongens voor de tram geduwd. De politie doet hier nog onderzoek naar. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De verdachten melden zich later bij de politie. Het gaat om twee 15-jarigen en een 18-jarige Hagenaar. Ze zijn aangehouden. De tramchauffeur is opgevangen door de politie en door personeel van het Haagse vervoersbedrijf HTM. Getuigen hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.
Geschokt gereageerd
Buurtbewoners hebben geschokt gereageerd op het overlijden van de 39-jarige man. 'Het is triest dat dit gebeurt in deze wijk. Het wordt steeds erger lijkt het wel', zei een bewoonster eerder tegen Omroep West.
Update: Het slachtoffer blijkt een 39-jarige man met de Poolse nationaliteit te zijn, zonder vaste- woon of verblijfplaats. @POL_Ypenburg https://t.co/zvk4NaGKBx
— Politie Eenheid Den Haag (@POL_DenHaag)

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!