Pierre Wind, Caroline Verduin en Sharaf Aziz in eerste ochtendshow Bob Staat Op

Bob Brinkman
Bob Brinkman
DEN HAAG - null
In de eerste uitzending van het nieuwe ochtendprogramma van Den Haag FM, Bob Staat Op, ontvangt kersverse presentator Bob Brinkman onder andere D66'er Caroline Verduin en Sharif Aziz, de beste McDonalds-restaurantmanager ter wereld. Ook geeft hij een
limited
Den Haag FM-trui weg. Bob Staat Op is vanaf 1 november iedere werkdag te beluisteren tussen 07.00 uur en 10.00 uur op Den Haag FM. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de bibliotheek aan het Spui en kent meerdere vaste onderdelen. Zo eet Bob iedere ochtend een speciaal ontbijtje, samengesteld door Pierre Wind, draait hij de Doucheplaat van de Dag en vertelt verslaggever en redacteur Marijke Lagas wát de kijker/lezer en luisteraar van Den Haag FM die dag kan verwachten op gebied van nieuws. 'Ik heb er zin in!', vertelt vroege vogel Brinkman. 'Ik heb er heel lang naar uitgekeken en me er op kunnen voorbereiden. Nu wil ik gewoon beginnen.
Let's go!
'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!