Minister Tom de Bruijn (D66) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in Spuigasten

Minister Tom de Bruijn (D66) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Minister Tom de Bruijn (D66) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking © Rijksoverheid / Roos Petersen
DEN HAAG - null
In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdag demissionair minister Tom de Bruijn (D66) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking te gast. De Bruijn was van 2014 tot 2018 wethouder in Den Haag. De Hagenaar nam de functie over van partijgenoot Sigrid Kaag, toen zij minister van Buitenlandse Zaken werd en Buitenlandse Handel er niet bij kon doen. Hoe bevalt het ministerschap? Wat heeft hij in de afgelopen maanden als bewindspersoon bereikt? Hoe kijkt hij naar de formatie van een nieuw kabinet? En wat verwacht hij van de gemeenteraadsverkiezingen?

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!