Haagse vrouw (57) overleden na ernstig ongeval op A12, weg in beide richtingen dicht

Aanrijding A12 Ongeval
Aanrijding A12 Ongeval
DEN HAAG - null
Op de snelweg A12 is een persoon overleden na een aanrijding. Vanwege het ernstige ongeval is de A12 is ter hoogte van Zoetermeer in beide richtingen afgesloten. Dat meldt mediapartner
. Volgens een fotograaf van calamiteitensite Regio15, die al ter plaatse was vanwege een eerder ongeluk, liep een vrouw de rijbaan op na dat eerdere ongeluk. 'Vervolgens stak ze de andere rijbaan richting Den Haag over waar ze werd aangereden', meldt de fotograaf. Om het slachtoffer heen staan witte schermen. De politie plaatst zwarte schermen rondom het ongeval en doet onderzoek. Een traumahelikopter landde op de snelweg, maar vertrok even later weer. Volgens Rijkswaterstaat gaat de afhandeling van het ongeval nog tot 19.30 uur duren.
Update
: Bekend is gemaakt dat het slachtoffer een 57-jarige vrouw uit Den Haag is. Zij is volgens de politie vermoedelijk tegen de vangrail aangereden, na een eenzijdig ongeluk vanuit Den Haag richting Zoetermeer. Daarna is ze uit haar auto gestapt en de snelweg overgestoken. Ze werd hierbij door een voorbijrijdend voertuig geraakt. De verkeerspolitie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. Om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar mensen die op de A12 reden en die het ongeluk hebben zien gebeuren.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!