Den Haag FM en FunX presenteren speciale uitzending over Haagse jongeren en vaccineren

22062021-GGD-inenten Vaillantplein-SF-3103
22062021-GGD-inenten Vaillantplein-SF-3103
DEN HAAG - null
De strijd tegen het coronavirus woedt nog hevig, waarbij onder andere een omvangrijk vaccinatiebeleid uitweg moet bieden. Maar hoe kijken de jongeren van Den Haag eigenlijk aan tegen deze prik? In samenwerking met de gemeente en FunX presenteert Den Haag FM donderdag 29 juli een speciale uitzending over jongeren in coronatijd en het vaccineren.
Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? En wil je vertellen waarom je wel of juist niet een coronavaccin wil, of twijfel je nog? We horen graag jouw mening. Mail naar info@denhaagfm.nl of stuur een DM op Instagram en misschien nodigen we je donderdag uit in onze studio.
Hoe kan je met het coronavirus nog steeds genieten van de zomer? Welke invloed heeft het stijgende aantal besmettingen hierop? En gaat het vaccin je hierbij helpen? Deze en nog meer vraagstukken komen aan bod tijdens de live uitzending waarin presentatrice Nicolette Krul in gesprek gaat met deskundigen en Haagse jongeren die hun ervaringen met de effecten van de pandemie delen. Projectondersteuner bij de GGD Floortje Abspoel (26) geeft ons vast een inkijkje in hoe zij de afgelopen anderhalf jaar heeft beleefd. Zuur De verre reis van Floortje naar Indonesië kwam in maart 2020 abrupt ten einde toen de eerste coronagolf toesloeg en de grenzen om haar heen zich langzaam sloten. ‘Met veel tranen besloot ik toen terug te gaan naar Nederland. Dat was jammer, maar ik heb iets negatiefs kunnen omzetten in iets positiefs toen ik daarna voor de GGD ging werken.’ [caption id="attachment_839155" align="alignnone" width="980"]

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!