Deze dj zit achter het Instagramaccount Agga Memes

Agga Memes Ziggy
Agga Memes Ziggy
DEN HAAG - null
Dj Ziggy Kuylaars zit achter het account Agga Memes. Hij heeft zijn masker donderdag letterlijk afgezet bij Nicolette Krul in de studio tijdens haar programma Haags Bakkie. Ziggy wilde liever nog even anoniem blijven maar verlulde zich woensdag op Den Haag FM door zijn naam te zeggen. Dat fragment zat 's avonds in het tv-programma Humberto. Daarom besloot hij vandaag toch zijn masker af te zetten. 'Het ging echt per ongeluk gisteren. Nicolette, wij kennen elkaar dus het voelde gewoon als een gesprek met een bekende', vertelt hij. Maar hij had het niet op een leukere manier willen laten weten, zegt hij.
Bijna een half jaar na de oprichting van het account blijkt Den Haag nog steeds een onuitputtelijke bron van inspiratie. 'Ik woon hier al bijna mijn hele leven en er zijn altijd bepaalde herkenningspunten of ergernissen in de stad; die zet ik om in humor. Ik haal het echt uit het dagelijks leven en iedereen kan zich er een beetje in herkennen.' Hint Veel ingevingen voor grappige memes kwamen tevens tot hem naar aanleiding van de Straatvraag van Den Haag FM, waarbij Hagenaren hun mening geven over actuele kwesties. 'Er komen typisch Haagse mensen in voor en dat is echt lachen. Vooral in het begin heb ik daar heel veel inspiratie uitgehaald.' https://youtu.be/LX07cndKNFk

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!