Richard de Mos beklimt Mont Ventoux voor strijd tegen kanker

Schermafbeelding 2021-09-02 om 11.52.57
Schermafbeelding 2021-09-02 om 11.52.57
DEN HAAG - null
Een sportieve dag met een serieus doel voor Richard de Mos (Hart voor Den Haag): vanochtend begon hij met Team Tour de Toekomst aan de klim van de Mont Ventoux. De tocht van 26 kilometer wordt gelopen om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Gehesen in wandelharnas staat hij Den Haag FM op afstand te woord. De Mos mag dan in Zuid-Frankrijk zijn, de loop betreft geen ontspannen ochtendwandeling. 'Ik ben nu op de helft en het valt niet mee', vertelt hij al zwoegend aan de telefoon. 'Voor een ongetrainde loper is het nogal wat.' Op Twitter doet hij dan ook live de oproep om hem te blijven steunen door middel van een donatie. 'De grootste klim moet nog komen; help me die berg even op!' 60% van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding en de andere 40% naar Stichting Villa Joep, dat onderzoek doet naar kinderkanker.
Om 8.50 live vanuit Frankrijk bij radio @omroepwest verslag van mijn klim op de Mont Ventoux voor het Groot Verzet Tegen #Kanker. Doneren? https://t.co/d6ArfWGjiD pic.twitter.com/4PhdODyyuP
— Richard de Mos 💛💚 (@RicharddeMos)

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!