Petitie gestart: 'Gemeente, red ADO en verkoop het stadion'

STADION ADO DEN HAAG
STADION ADO DEN HAAG
DEN HAAG - null
Vijf supportersgroepen van ADO Den Haag zijn een petitie gestart om druk uit te oefenen op de gemeente Den Haag. Haags Supporters Collectief, FCDH, Supportersvereniging Haagsche Bluf, FanSupport en Hague City Firm willen dat de gemeente het stadion aan ADO verkoopt. Op die manier hopen zij dat de overnamedeal slaagt tussen ADO Den Haag en de kopers Jeroen Lentze en Martin Jol. Lentze en Jol zijn samen de enige overgebleven partij om ADO over te nemen. Op één voorwaarde: de gemeente moet het stadion voor een marktconforme prijs aan de club verkopen, zodat het onderdeel wordt van de overnamedeal. 'De gemeente is nu 100 procent eigenaar van een stadion zonder toekomst. Het voortbestaan van Haagse voetbalhistorie hangt aan een heel dun zijden draadje… En daarmee ook een groot deel Haags gemeenschapsgeld. Gemeente, jullie zijn dus weer aan zet! Gebruik jullie verstand en wees één van de redders van ADO Den Haag!', schrijven de supportersclubs. De supportersgroepen
. 'Teken de petitie en laat de gemeente in actie komen om het stadion te verkopen.' Tot nu toe zijn er bijna 150 van de 5.000 handtekeningen ingezameld.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!