Mikal Tseggai (PvdA) en Joris Wijsmuller (HSP) in Spuigasten over nieuw politiek seizoen

Mikal Tseggai (PvdA) en Joris Wijsmuller (HSP)
Mikal Tseggai (PvdA) en Joris Wijsmuller (HSP)
DEN HAAG - null
In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM wordt zaterdag onder andere aandacht besteed aan een nieuw politiek seizoen. Het komende politieke seizoen belooft extra spanning met zich mee te brengen. Vooral de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar zullen de verhoudingen in de raad op scherp zetten. En komt dat raadsonderzoek naar cultuurcomplex Amare er nou nog? Of wat te denken van de corruptiezaak? En hoe moet de stad de verschillende crises oplossen: de wooncrisis, klimaatcrisis, afvalcrisis en vluchtelingencrisis (vanwege de situatie in Afghanistan)? In Spuigasten blikken de raadsleden Mikal Tseggai (PvdA) en Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij) vooruit op een nieuw politiek seizoen.

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!