Politie zoekt verklaring voor raadselachtige dood 56-jarige man bij Lijnbaan

Dode gevonden bij Lijnbaan
Dode gevonden bij Lijnbaan © Regio15
DEN HAAG - null
De politie heeft nog veel vragen rondom de dood van een man van wie het lichaam vrijdagochtend aan de Lijnbaan in Den Haag werd gevonden. Agenten gaan daarom flyers uitdelen in de buurt in de hoop zo meer te weten te komen over de dood van de 56-jarige man. Ook zet de politie stoepborden neer. Dat schrijft mediapartner
. https://twitter.com/POL_DenHaag/status/1435151927524876291 De dode man werd in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september gevonden aan de Lijnbaan in Den Haag. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Het rechercheteam van de politie is met name op zoek naar mensen die tussen donderdagavond 20.30 uur en vrijdagochtend 01.00 uur in de omgeving van het parkje aan de Lijnbaan iets hebben gezien of gehoord. Ook komt de politie graag in contact met mensen die in die periode in het parkje hebben gewandeld of er hebben gezeten. Team West, het opsporingsprogramma van Omroep West, besteedt dinsdagavond ook aandacht aan deze zaak. De uitzending is vanaf 17.00 uur te zien op TV West.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!