Winterterrassen zijn een feit: 'Je zaak is ineens twee keer zo groot'

light-color-glow-electricity-yellow-lighting-475760-pxhere.com
light-color-glow-electricity-yellow-lighting-475760-pxhere.com
DEN HAAG - null
‘Super toch?’ Alexander Roep heeft zich tijdens de coronacrisis hard gemaakt voor horecaondernemers die te lijden hebben gehad onder de maatregelen en is er dan ook gelukkig mee dat de terrassen deze winter mogen blijven staan. Bij
Haags Bakkie
vertelt de eigenaar van Lokaal Duinoord over zijn hoop voor de toekomst en waarom zijn gasten niet bang hoeven te zijn dat ze op zijn terras kou vatten. Naast dat de terrassen aankomend seizoen kunnen blijven staan, is de regeling waardoor ze maximaal 25% groter mogen zijn verlengd tot 1 mei 2022. ‘Wethouder Bruines riep het van de week al bij het miljoenenontbijt in het Kurhaus, daarna ging het als een lopend vuurtje. We zijn er erg blij mee, het is feest’, aldus Roep. Zijn vergunning heeft hij nog niet aangevraagd, ‘maar ik heb wel direct voor alle ondernemers uitgezocht wat de eisen zijn en hoe het in zijn werk gaat. Dat is nu redelijk duidelijk; nu gaan we aan de bak en kijken hoe we het deze winter gaan doen.’ [caption id="attachment_828277" align="alignnone" width="980"]

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!