Pierre Heijnen (PvdA) en Daphne Lodder (JOVD) in Spuigasten over Prinsjesdag

My Post
My Post
DEN HAAG - null
In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM wordt zaterdag onder andere aandacht besteed aan Prinsjesdag. Geen rijtoer, Ridderzaal of balkonscène: het was voor het tweede jaar op rij vanwege corona een sobere Prinsjesdag. Wel las koning Willem-Alexander de Troonrede voor, lekte er traditiegetrouw van alles uit over de Miljoenennota en droegen Kamerleden bijzondere hoedjes. Hoe kijken oud-Tweede Kamerlid en oud-wethouder Pierre Heijnen (PvdA) en aanstaand landelijk voorzitter Daphne Lodder (JOVD) terug op Prinsjesdag, de Troonrede en de Miljoenennota? Heijnen en Lodder zijn zaterdag te gast.

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!