Radioprogramma Haags Bakkie genomineerd voor 'Beste Initiatief' Haagse Popprijzen

Presentator Nicolette Krul van Haags Bakkie
Presentator Nicolette Krul van Haags Bakkie
DEN HAAG - null
Het radioprogramma
Haags Bakkie
op Den Haag FM is genomineerd voor de Haagse Popprijzen. Het programma met presentator Nicolette Krul dingt mee naar een prijs in de categorie 'Beste Initiatief'. Andere initiatieven die voor de prijs in de race zijn, zijn: De StreamMachine, De Zolderkamer (PIP), PAARD, Future Intel, De Samenscholing, Orisun Studio en Rewire. In drie andere categorieën vallen er ook prijzen te winnen: Music Support Award, 'Beste Release' en 'Beste Videoclip'. Via de website van Popradar Den Haag kan je
. De winnaars van de prijzen zullen tijdens
Haags Bakkie
op Den Haag FM in de Popweek van 16 tot en met 24 oktober bekendgemaakt worden. Haagse Popdag Op de Haagse Popdag op zaterdag 16 oktober wordt tijdens het Club 3Voor12 DH Festival de Haagse Popprijs en de Popradar Music Support uitgereikt. Op deze dag is er verder een popmarkt, zijn er demopanels en gesprekken met professionals in het Paardcafé en de foyer. Vorig jaar won Juulz de Music Support Award, Meet The Urban Pro's ontving de prijs voor 'beste initiatief' en Goldband nam de Haagse Popprijs mee naar huis. Stemmen kan tot woensdag 13 oktober, de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Haagse Popdag in PAARD, Den Haag!

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!