Honden zijn weer toegestaan op het strand

hond strand
hond strand
DEN HAAG - null
Goed nieuws voor honden en hun eigenaren: de viervoeters mogen sinds 1 oktober weer lekker rondrennen op het strand. Dat is in Den Haag toegestaan tot 15 mei 2022. Op het Zuiderstrand is het tussen 21.00 en 07.00 uur toegestaan om de viervoeters los te laten lopen op het strand. Vanaf strandopgang 2 (einde parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan) tot aan de grens met de gemeente Westland en tussen strandopgang 9 (Kwartellaan) en strandopgang 10 (Duivelandsestraat) mag dat 24 uur per dag. Ook op het Noorderstrand, vanaf de strandopgang aan het einde parkeerterrein Zwarte Pad tot aan de grens met gemeente Wassenaar, is het toegestaan om de honden de hele dag los te laten lopen op het strand. Op het strand is er een opruimplicht die 
altijd en overal geldt
, als hondeneigenaar is het verplicht om daarvoor hondenpoepzakjes bij te hebben.
Naast de stranden zijn er natuurlijk meer plekken te vinden waar je de hond vrij kan laten rennen, een overzicht vind je hier.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!