Dichter bij de Dood in Het Woordenrijk

Couperus op Eik en Duinen
Couperus op Eik en Duinen
DEN HAAG - null
Literatuurprogramma Het Woordenrijk is terug op Den Haag FM met verhalen, gedichten en gesprekken met Haagse schrijvers. Op de prachtige begraafplaats Oud Eik & Duinen wordt al enkele jaren poëzie voorgedragen door dichters verzameld onder de noemer ‘Dichter bij de Dood’. Elk jaar op Allerzielen (2 november), maar dit jaar ook voorafgaand daaraan (17 oktober) omdat de organisatie haar eerste lustrum viert. In de uitzending spreken we met organisator/dichter Marjon van der Vegt. Tevens een kort verhaal van Kristel Snellen en poeticale bijdragen van Marike Verheul en Sjaak Kroes. Ook voor de Haagse literaire agenda en nieuwe Nederlandstalige muziek, ben je bij Het Woordenrijk aan het juiste adres.
Het Woordenrijk is zondag van 20 tot 21 uur te beluisteren, werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt nu gespresenteerd door Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!