Dienstregeling HTM aangepast tijdens herfstvakantie

HTM bus
HTM bus
DEN HAAG - null
Tijdens de herfstvakantie (in de week van 18 oktober) rijden er minder bussen in de spits. Dat heeft vervoerder HTM bekendgemaakt.
Daarnaast worden vanaf 23 oktober de vertrektijden van alle bussen aangepast. Zo worden de vertrektijden van bus 20 en bus 29 beter op elkaar afgestemd, waardoor ze minder vaak rijden. Bus 23 rijdt een omleidingsroute vanwege rioolwerkzaamheden op Scheveningen. Op de route van bus 28 rijden voorlopig aardgasbussen, omdat het vanwege werkzaamheden niet mogelijk is de elektrische bus op te laden bij het eindpunt Zuiderstrand. Tram
Voor de trams verandert er ook het een en ander. Vanaf 25 oktober rijden trams 4 en 6 weer de gebruikelijke route, omdat de werkzaamheden op de Escamplaan dan klaar zijn. Ook verandert de dienstregeling van tram 6, 11, 12 en 16 vanaf de 25ste en worden er meer trams tijdens de spits ingezet. HTM merkte dat dan meer reizigers gebruikmaken van de tram.
Alle veranderingen in de dienstregeling en aangepaste vertrektijden tijdens de feestdagen zijn terug te vinden op de site van de HTM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!