Kinderen strijden om plekje in jongerencrew van Legoland Scheveningen

De-kinderen-aan-het-bouwen-tijdens-de-eerste-opdracht-c-Arnaud-Roelofsz
De-kinderen-aan-het-bouwen-tijdens-de-eerste-opdracht-c-Arnaud-Roelofsz
DEN HAAG - null
Tien kinderen strijden woensdagmiddag om een plekje in de kidscrew van Legoland Scheveningen. De leden van de kidscrew blijven een jaar lang betrokken bij de attractie en krijgen ook ieder een eigen minifigs (een klein lego poppetje). Om te bepalen wie van de tien deelnemers in de 5-kopige kidscrew komt, moeten de kinderen meerdere bouwopdrachten doen. De eerste opdracht is bijvoorbeeld om een creatie te maken met het thema zee. De opdrachten worden beoordeeld door een echte master model bouwer.
Winnaars
Een plek in de kidscrew is erg gewild. Zo'n driehonderd kinderen meldden zich eerder aan. Zij moesten een video van zichzelf sturen en daarin een bouwwerk laten zien. Uit die inzendingen zijn tien kinderen geselecteerd die nog kans maken op een plek in de kidscrew van Legoland Scheveningen. Direct na de wedstrijd worden de winnaars bekend gemaakt.
Foto's: Arnaud Roelofsz
De vijf winnaars

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!