Uittips: Rolschaatsen, knallen bij SNIESTER en dansen op een New Wave Party

New Wave
New Wave
DEN HAAG - null
Hè hè, eindelijk wordt het dit weekend lekker weer! We hebben er even op moeten wachten zeg, maar we kunnen gaan genieten. Wij zochten samen met Den Haag To Go wat leuke uittips voor op (voor buiten én binnen). Fietstocht Wie zin heeft om te genieten van het mooie weer én sportief bezig te zijn kan dit weekend een fietstocht maken met rasechte Hagenaar Rob Andeweg. Je komt langs alles wat Den Haag zo mooi maakt: de culturele stad, de koninklijke stad, stad van Vrede en Recht en natuurlijk de duinen en het strand. Het is het laatste weekend dat je de tocht kan doen.
Rolschaatsen Wil je terug naar de 
seventies
? Dan kan je sinds kort op de boulevard rolschaatsen huren bij de
van Cloë van Wilgenburg. En het is ideaal weer om te rolschaatsen dit weekend.
New Wave bij het PAARD Een dansavond met de beste new wave muziek uit de jaren tachtig. Het muziekliefhebbend collectief New Wave City neemt je zaterdagavond mee terug naar de tijd van
New Order
,
 The Jam, The Sound, Human League
 en vele anderen! DJ Henz en Muziek Trafic schotelen de mooiste pareltjes voor. Een trip down memory lane met louter de beste New Wave die onze muziekgeschiedenis rijk is. Het spektakel wordt live uitgezonden vanuit de Grote Zaal, rechtstreeks jullie woonkamer in. Dus dance like nobody is watching!
Knallend het weekend uit met SNIESTER De muziekliefhebber kan dit weekend nog één keer volle bak livestreamen bij SNIESTER. Ze doen er zondag nog eentje om een eind te maken aan alle livestreams. In een rotvaart worden er korte shows van vijf kneiter energieke bands doorheen gejaagd. Met dubieuze camerahoeken, drummers die zich bezeren en spetters op de lens. De livestream heeft álles. Voor de laatste keer bandjes kijken vanaf de bank, daarna hopelijk weer lekker in het echt.
Foto: PAARD

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!