Verkiezingsserie Spuigasten: Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg (D66)

Steven van Weyenberg
Steven van Weyenberg © D66
DEN HAAG - null
In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM wordt zaterdag aandacht besteed aan de Tweede Kamerverkiezingen. De vijfde en laatste gast is Steven van Weyenberg (D66). Het Haagse Kamerlid staat op plek 7 op de landelijke kieslijst van de democraten. Van Weyenberg zit sinds 2012 in de Tweede Kamer. De afgelopen vier jaar heeft hij vooral het woord gevoerd over arbeidsmarkt, pensioenen, zelfstandigen en belastingen. Wat heeft hij de afgelopen vier jaar bereikt? En wat zijn zijn ambities voor de komende periode? De afgelopen uitzendingen van Spuigasten tot aan de Tweede Kamerverkiezingen zijn verschillende Haagse kandidaten te gast. Eerder waren Kati Piri (PvdA), Niels van den Berge (GroenLinks), Wytske Postma (CDA) en Bente Becker (VVD) te gast. Spuigasten
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM of via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40). 
Door de coronamaatregelen is het voorlopig niet mogelijk om langs te komen in de centrale bibliotheek aan het Spui.
Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!