Van een robothond bij de politie tot meeuwen afschieten: let op, het is weer 1 april

robothond
robothond
DEN HAAG - null
Je veter zit los! Het is een van de meest klassieke 1 aprilgrappen. En hij werkt, want het kan gewoon waar zijn. Tegenwoordig zijn de grappen origineel en geraffineerd. Wij verzamelden wat nieuwsberichten waarvan wij vermoeden dat het een 1 aprilgrap is. En lees ook in welke grap onze redactie trapte. Kortom: let vandaag goed op en geloof niet echt bericht dat je voorbij ziet komen.
Politierobothond geprogrammeerd met aanhoudingstechnieken
Politie Basisteam Zuiderpark kwam met de aankondiging van
bij geluidsoverlast en overlast gevende jeugd. https://twitter.com/PolZuiderpark/status/1377262432792555523 https://twitter.com/PolZuiderpark/status/1377556460578689024 Wel is het zo dat politieteams gebruikmaken van een robothond: er werd er eerder een ingezet om onderzoek te doen naar
.
Meeuwen en ratten afschieten met een luchtbuks
Word jij soms ook helemaal gek van meeuwen die de vis uit je hand stelen of de vuilniszakken openscheuren? De Haags VVD heeft er iets op gevonden en zegt het idee vandaag in de commissievergadering voor te leggen. Vandaag... https://twitter.com/VVDDenHaag/status/1377495278228537345
Corvee lijkt me niet het juiste woord.
Maar inderdaad, 1 april 🤪. Maar het is een "geintje met een seintje", want de Haagse VVD vindt dat er nog wel tandje bij kan in strijd tegen ratten- en meeuwenoverlast. — Frans de Graaf (@Frans33)
Oud-nachtburgemeester Sjoerd verhuist naar Gelderland
Oud-nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch presenteert op Instagram zijn eerste boek: 'Drank, drugs en vrouwen. Je kan beter kippen houden'. Sjoerd vertelt dat hij zich volledig op het schrijven gaat storten en daarom naar een boerderij in Gelderland verhuist.
en nauwelijks schimmels en bacteriën bevat. Supergezond zand dus!

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!