Wie wint het Haags Songfestival? Kijk live mee en breng jouw stem uit

Sjaak Bral voor Haags Songfestival 2021
Sjaak Bral voor Haags Songfestival 2021 © Henriette Guest
DEN HAAG - null
Het vorig jaar vanwege corona gecancelde Haags Songfestival gaat dit jaar alsnog door; als televisieprogramma op Den Haag TV en als stream op denhaagfm.nl. Tijdens elk van de drie voorrondes werden zeven deelnemers beoordeeld door steeds een andere jury. Aan het eind van elke voorronde werden door de jury twee finalisten bekend gemaakt. Uiteindelijk gaat de strijd dus tussen zes finalisten. Ook voor de finale schuift weer een nieuwe jury aan, en dan mag óók het publiek - thuis via televoting – een stem uitbrengen. Het winnende lied van het Haags Songfestival wordt uitgebracht op cd-single. Daarnaast krijgt de winnaar een grote beker mee naar huis en kan hij of zij uiteraard rekenen op eeuwige roem. Voor het Haags Songfestival 2021 kwamen ruim zestig aanmeldingen binnen bij de organiserende R.G. Ruijs Stichting.
Door drukte op onze website kan het zijn dat de stream niet werkt. Alvast onze excuses voor het ongemak. De uitzending is ook te bekijken via Ziggo-kanaal 40, KPN-kanaal 1312 of Caiway-kanaal 67. De uitzending is ook live te volgen via omroepwest.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!