Bromfietser (60) overleden na aanrijding op Erasmusweg

Aanrijding Erasmusweg
Aanrijding Erasmusweg
DEN HAAG - null
Een 60-jarige man uit Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een verkeersongeluk op de Erasmusweg. Dat meldt de politie aan
. Hij reed vrijdagavond op een bromfiets, toen hij betrokken raakte bij een aanrijding met een auto. Die auto en de bromfiets botsten vervolgens tegen een andere auto, die bij de verkeerslichten stil stond. Toen agenten even na 22.00 uur op de locatie waren troffen zij het slachtoffer aan op de weg. De man bleek zwaargewond te zijn. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de nacht aan zijn verwondingen overleed. De bestuurder van de auto die bij de verkeerslichten stond te wachten, een 43-jarige man uit Den Haag, was niet meer aanwezig en werd korte tijd later aangehouden in zijn woning. De andere automobilist is een 29-jarige man, eveneens uit Den Haag. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!