April Darby speelt hoofdrol in The Bodyguard België: 'Lekker met m'n Haagse accent daar naartoe'

PR Foto April 3
PR Foto April 3
DEN HAAG - null
De Haagse musicalster April Darby vertrekt in het najaar naar de zuiderburen voor de hoofdrol in
'The Bodyguard, the musical dinner show'
. Het is het Vlaamse musicaldebuut van Darby. 'Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik heb ook al superleuke reacties gekregen. Helemaal te gek!' De rol van Rachel Marron is niet nieuw voor Darby. Tussen 2015 en 2017
in de Nederlandse versie van
The Bodyguard
. Toch moet Darby nog wel even hard trainen voordat de shows in september beginnen. Door corona ligt de evenementenindustrie al een jaar stil. 'Het is net als topsport, je conditie gaat echt achteruit. Dus ik ga drie maanden van tevoren werken met een personal trainer en dans- en zangles nemen, zodat de conditie op alle vlakken weer op pijl is.' En dat moet ook wel, want Darby staat straks weer vijf keer per week op de planken. 'En dat met zeker vijftien nummers van Whitney Houston. Het is echt slopend om zo'n show te doen.' Dus wordt alles opzij gezet: 'Je leeft echt voor de show. Je moet goed slapen, eten en trainen om zoveel shows te doen'.
https://www.youtube.com/watch?v=8QEzxJ9TxbY

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!