Verdachte (18) meldt zich voor mishandeling waarbij slachtoffer kaak brak

DEN HAAG - null
De verdachte van een mishandeling waarbij het slachtoffer zijn kaak op twee plekken heeft gebroken, heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 18-jarige man uit Zoetermeer. Het opsporingsprogramma Team West, van mediapartner Omroep West, toonde dinsdag beelden van hem.
De mishandeling gebeurde half maart op het tramperron van station Den Haag Centraal. Een 18-jarige man stond daar te wachten, toen hij ineens een vuistslag in zijn gezicht kreeg van een man door wie hij kort daarvoor al was aangesproken. Hij viel op de grond, werd nog een keer geslagen en kreeg twee schoppen. Daarna wist het slachtoffer weg te rennen van zijn belager, die vervolgens met de tram vertrok. In het ziekenhuis bleek dat de kaak op twee plekken was gebroken en dat er zes schroeven nodig waren om alles vast te zetten. Een maand later kan de 18-jarige man alleen nog maar vloeibaar voedsel eten. De bewakingsbeelden waarop de verdachte is te zien, zijn van de website van Omroep West en Den Haag FM verwijderd. LEES OOK: Man breekt kaak op twee plaatsen bij mishandeling op Den Haag Centraal

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!