Koningskade krijgt nieuw asfalt en gaat tijdelijk dicht

Koningskade
Koningskade
DEN HAAG - null
De Koningskade krijgt nieuw asfalt en gaat daarom een paar weken dicht. Het gaat om het gedeelte tussen de Javastraat en de Koningstunnel en vanaf de Koningstunnel tot de Zuid Hollandlaan. De werkzaamheden duren van 3 tot en met 28 mei. De weg is overdag gewoon open. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur en 5.30 uur. Alleen in de avond en nacht zijn er dus omleidingen, aldus de website van de gemeente.
Omleidingsroutes
Route vanaf de Laan Copes van Cattenburch of Alexanderstraat - Zeestraat en Javastraat:
  • de Wassenaarseweg, Van Alkemadelaan en Benoordenhoutseweg naar de A12
  • of via de Laan van Nieuw Oost-Indië, Schenkkade, Schenkviaduct, Weteringkade, Rijswijkseplein, Rijswijkseweg, Neherkade en Mercuriusweg naar de Binckhorstlaan.
Gaat u vanaf het Centrum naar de Binckhorst volg dan de S100 route via Koningin Emmakade, Lijnbaan, Vaillantlaan, Neherkade en Binkhorstlaan. Zuidzijde en de Binckhorst: Komt u vanaf Spui - Ammunitiehaven of Lekstraat dan rijdt u via:
  • Schedeldoekshaven, Prins Bernhardviaduct naar de A12
  • of via de Laan van Stolberglaan en Laan van Nieuw Oost-Indië.
Omleidingsroute vanaf de Utrechtsebaan (A12)
  • Op de snelwegen A4, A12 en A13 staat de omleiding aangegeven.
  • Vanaf de Utrechtsebaan kunt u via de Zuid Hollandlaan en Koningskade de weg naar Scheveningen volgen.
Wilt u naar het centrum dan rijdt u via de Zuid Hollandlaan, Koningskade, Raamweg en Laan Copes van Cattenburch. Omleidingsroute vanaf Scheveningen
Komt u vanaf Scheveningen dan kunt u omrijden via de Plesmanweg, Hubertustunnel, Oude Waalsdorperweg en Landscheidingsweg.
Beeld: gemeente Den Haag
Fietsers en voetgangersFietsers en voetgangers hebben weinig overlast van de werkzaamheden. Tijdens het werk staan verkeersregelaars bij de oversteekplaatsen. Openbaar vervoerDe bushaltes voor de HTM-buslijn 20 en 29 zijn tijdelijk opgeheven. De route voor deze buslijnen loopt over de Utrechtsebaan en Bezuidenhoutseweg.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!