Blijdschap bij café De Pakschuit: gezonken boot op tijd terug voor openen terrassen

WhatsApp Image 2021-04-23 at 12.25.58
WhatsApp Image 2021-04-23 at 12.25.58
DEN HAAG - null
De timing kan niet beter, een paar dagen voordat de terrassen weer open mogen, komt de gezonken terrasboot van café De Pakschuit vrijdagmiddag weer aan op de Dunne Bierkade. Hij is vanochtend om 8 uur te water gegaan in Delft. Eigenaresse Corine Ammerlaan is door het dolle heen: 'Finally, ik ben heel blij'. In januari kreeg Corina de schrik van haar leven toen ze zag dat de
. Drie stamgasten vonden het zo erg dat ze een crowdfundingsactie begonnen. Binnen twintig uur was het streefbedrag van 37.500 euro opgehaald. Corine is blij dat de boot op tijd terug is voordat de terrassen woensdag open mogen. 'Eerst was het verhaal dat de terrassen 21 april opengingen, dus ik was al bang dat het te laat zou zijn. Maar ze hebben extra vaart gemaakt.' https://twitter.com/Lieuwevs/status/1385563467474669570 Schilderen De boot is nog niet helemaal klaar. 'We moeten ons eigen gedeelte nog schilderen, dat is beschadigd geraakt door laswerk. In het ergste geval zitten we nog even zonder geschilderd werk.' Maar dat mag de pret niet drukken woensdag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!