Utrechtsebaan en Prins Clauslaan komend weekend in beide richtingen dicht

DEN HAAG - null
De Utrechtsebaan en de Prins Clauslaan is het komende weekend afgesloten in beide richtingen. De wegen worden afgesloten omdat de betonnen constructie van de fonteinen op de Prins Clauslaan wordt gesloopt en verwijderd. Daarnaast worden er twee lichtmasten in de middenberm van de Utrechtsebaan verwijderd, aldus
De Utrechtsebaan is afgesloten tussen afrit 2 Bezuidenhout en de Zuid-Hollandlaan. De Prins Clauslaan is dicht tussen de Theresiastraat en de Juliana van Stolberglaan. De Utrechtsebaan is vanaf vrijdag 23.00 uur tot maandag 5.00 uur afgesloten. Voor de Prins Clauslaan geldt dat de weg al vanaf 20.00 uur is afgesloten en maandag om 5.00 uur weer opengaat. Voor fietsers en voetgangers zijn geen extra afsluitingen gepland. Vanwege bouw van de Grotiustorens is er al een omleiding voor fietsers op de Prins Clauslaan. De Theresiastraat blijft tijdens de werkzaamheden voor verkeer bereikbaar. Ook de kersverse Rotterdamsebaan is vanaf dit weekend beschikbaar voor bestuurders die Den Haag in willen. Rijkswaterstaat heeft de volgende omleidingsroutes bekend gemaakt:
  • Verkeer kan de stad bereiken of verlaten via op- en afrit 2 (Den Haag Centrum) en 3 (Bezuidenhout)
  • Verkeer vanuit of naar Amsterdam kan omrijden via de N44 of de N14
  • Verkeer vanuit of naar Utrecht kan omrijden via de N14 of de S108
  • Verkeer vanuit of naar Rotterdam kan omrijden via de N211
  • De Theresiastraat is tijdens de werkzaamheden bereikbaar

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!