MediaMarkt verhuist naar pand Hudson's Bay in Grote Marktstraat

MediaMarkt
MediaMarkt
DEN HAAG - De MediaMarkt gaat verhuizen. De elektronicawinkel zit nu aan de Grote Marktstraat 17-37 maar verhuist naar het pand van Hudson's Bay. Dat laat CBRE Investment Management vrijdag weten. De winkel huurt de begane grond en de eerste verdieping, het gaat om een oppervlakte van 3.700 vierkante meter.
De MediaMarkt zit nu ook in de Grote Markstraat en verhuist dus naar de andere kant van de winkelstraat. Na een flinke verbouwing is het de bedoeling dat de nieuwe MediaMarkt in mei open gaat.
De keten wilde graag verhuizen vanwege de betere locatie. 'Dit pand ligt veel centraler en is klantvriendelijker. Het wordt top of the bill', zegt woordvoerder Edward Verheij. Er komt een smart bar (een reparatieruimte) en een plek om bestelde producten op te halen. De woordvoerder laat weten ook nog op zoek te zijn naar extra personeel voor de nieuwe winkel. 'Het is moeilijk om goede mensen te vinden, we hopen dat mensen het leuk vinden om in de retail te gaan werken.'
Hudson's Bay en V&D
Warenhuis Hudson's Bay kwam in 2017 in het oude pand van de V&D toen die failliet ging. Lang zat de Canadese winkel er niet. Na twee jaar ging ook Hudson's Bay dicht. Het pand is een belegging van de CBRE Dutch High Street Club.
Wat er in het huidige pand van de MediaMarkt komt is nog niet bekend.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!