Red Hot Chili Peppers en Wesdrop in De Nieuwe Van Nierop

Wesdrop
Wesdrop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Red Hot Chili Peppers en Wesdrop.
Voor zijn nieuwe band zocht Bram Wesdorp niet lang naar een naam. Na Avi on Fire komt Bram nu met het Nederlandstalige project WESDROP, waarvan vorig jaar al een paar tracks verschenen. Zondagavond hoor je zijn nieuwst, ‘IJskoud’. De Red Hot Chili Peppers hebben het niet koud, getuige hun eerste song in vijf jaar, de sokken kunnen uit voor de ‘Black Summer’.
Meer nieuwe releases zijn er van John Legend, Rosalia, Arlo Parks, Mitski, Sandra van Nieuwland, Wies, Bastille, Black Country New Road en Cate le Bon. Tevens hoor je de nieuwe single van Orange Skyline dat veelvuldig rondom de Olympische Winterspelen te horen zal zijn.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!